Utmanad av Myrann.


Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du?: Josefin
2. Ett ord på fyra bokstäver: Jord.
3. Flicknamn: Jessica.
4. Pojknamn: Jacob.
5. Yrke: Journalist
6. Färg: J.....
7. Klädesplagg: Jeans.
8. Mat: Jägarbiff.
9. Sak i badrummet: Jättesöt-badanka. HAHA
10. Plats/stad: Jönköping
11. En orsak att vara sen: Jag glömde låsa dörren och fick åka tillbaka för att göra det.
12. Något man skriker: Jävla skit!.
13. Film: Jurassic Park. (stavning?)
14. Något man dricker: Juice.
15. Band: Jordin Sparks. (artist iaf.)
16. Djur: Jaguar
17. Gatunamn: Jättegatan.
18. Bil: Jeep.
19. Sång: Jag lagar din mat
20. Aktivitet med mer än en deltagare: J......

får väl förklara....

Okej, så här är det.
Orkar inte blogga när jag är hemma för min systers dator bara dör av sig själv hela tiden. varit på service 336 gånger men den gör lika dant igen.. gjort så en vi köpte den.

På fredag sticker kanske SickanPickan till Tyskelandet med fidde och kanske Zimpe. Men som sagt är det kanske..
Så då blir det väl att jag tjatar hit Sarah eller Johanna. Kanske båda? Om dom inte är upptagna med sina killar ahha.

Lördag ska sickan ut med jobbet och jag får inte följa med som vanligt.. Alla ska jobba på Ekebo men inte jag. Så jag får väl ruttna i min ensamhet som vanligt. Men sånt får man ta när man rensat ut "vänner" som ändåinte betyder något. Känner inte ens för att jobba, kunde jobbat på flamman, Men eftersom ajg ska hämta en full Sickan så vet man aldrig när det blir. kanske jag jobbar så ringer han och behöver hem NUUU .. Då är det kris. Så bättre att göra som alltid annars. bara sitta hemma och dega.

Söndag blir det badet med Nadja, Jessica, tindra kanske Nicke. Får se. jag och jessica och nadja och tindra skaiaf dit :D.
Annars blir det väl bara attlyssna på sickans - Hjälp mig mitt huvud sprängs HAHAH!! ..

Idag har jag varit lite hos jessica, glömde mobilen hemma. Så orry ni som ringt och jag inte svarat. haha Bull för er :P

Kom hem vid halv fyra och tänkte vara snäll och laga mat tills älsklingen kommer hem. maten var klar vid halv fem när sickan brukar vara hemma.. men han kominte. så jag åt själv. hoppade in i dischen och duschade till typ halv sex. Tänkte att han satt säkert vid datorn när jag kom ut ur duschen. men Nej, ingen sickan här inte.. rinde till honom och då var han hos sina päron.. Snällt att han berättar något?! Här hade jag gjort mat och allt.. Men han tröstade iaf mig med att han bytade lampor på min bil. Tack sickan eftersom possitionsljuset fram har varit sonder sen besiktningen den 5Dec. farbror blå hade inte blivit glad om dom stannat mig och sett att jag inte bytat. Plus att Sarah upptäckte förra veckan att mitt ena bromsljus var kasst. Så den lampan har han oxå bytat tror jag. :D

Men jag åt min Ben & Jerry glass själv. haha han missade den :D Okej, det står mer i frysen. jag orkar inte äta hela den på en gång. Mamma och Sickan tycker att jag är knäpp som köper så dyr glass .. 50 kronor för 0,5L men äter man den så orkar man bara max halva och det känns som man ätit typ ett helt 2liters vanligt glasspaket. Så jag säger att där är mer glass för pengarna i den..

Nu har jag skrivit lite mer iaf för är ju hos sickan. ska bättra mig med skrivandet. men kan bara skriva korta hemma som sagt.

Been there done that / JossePosse.

Till josse från Sarah!!

Tror jag hittade den perfekta bakgrunden till dig madame ;)
Hope you're happy.

Pusssssssss från Sarah <3

Måndag.

Då var det sleden måndag igen. vaknade vid tolv och trodde klockan var nio.

Har ätit min risifrutti till frulle nu :) gottit..

Idag är det träna tjejerna som gäller.

Gammalmenbra


Vad är meningen med allt?

Dagens skit.


Sökte på fler nicke och nilla låtar så kom denna upp.
Varsigod Sarah. tillägnad till dig.

Man blir ju så glad.


bajs

fis fis fis / myrann

måste bara säga.

lätt snyggaste naglarna ever
www.nagelboden.net

Detta är mina naglar som Lotta gjorde på mig till nyår. verkligen skit snygga.
gjorde dom den 5e December.

doitallnight


RSS 2.0